Rendezvényszervezés

CSR - Karitatív programok, csapatépítők

Társadalmi felelősségvállalás programokat szervezünk és kínálunk vállalatoknak.
Vállaljuk a cég tevékenységéhez, működési területihez, szándékaihoz és földrajzi elhelyezkedéséhez illeszkedő karitatív programok teljeskörű megvalósítását: a program felkutatásától, részletes felépítésétől, helyszíni előkészítésétől kezdődően, a megvalósításhoz szükséges anyagok, eszközök, szerszámok és segítők biztosításán keresztül, a résztvevők elosztásával, koordinálásával egészen a program helyszíni levezetéséig.
Közreműködtünk iskolák, óvodák, játszóterek és közösségi terek megújításában, átalakításában és virágosításában többek között Budapesten, Nagyvázsonyban, Pécsen és Tótvázsonyban. Az események PR támogatását is vállaljuk.

Partner- és ügyféltalálkozók

Vállaljuk partner- és ügyféltalálkozók szervezését az ország tetszőleg ponján, igény szerint szakmai vagy / és csapatépítő programok levezetésével, színvonalas esti programokkal. Teljeskörű, professzionális hátteret biztosítunk partnereinknek: javaslatot teszünk a helyszínre, intézzük a foglalásokat, helyszíni egyeztetéseket, fogadjuk a jelentkezéseket, tájékoztatjuk a résztvevőket a tudnivalókról. Szerveztünk többek között partnertalálkozót oldtimerekkel, cápaketreces merüléssel.

Nagylétszámú csapatépítő tréningek

Trénercég vagyunk, specialisták vagyunk nagylétszámú tréningeket szervezésében, amihez rendezvényhátteret is biztosítunk. A tréningeket a meghatározott tréninegcélok mentén építjük fel és társítjuk hozzá az élményelemeket. A "have fun" így alkothat kerek egészet a tréningcélokkal.
Nagylétszámú, 100-400 fős csapatépítő tréningek szervezésében szakértők vagyunk: a csapat összefogásában, koordinálásában pontosan betartva az előzetesen meghatározott időütemezést.

Családi és sportnapok

A családi és sportnapok kitűnő eszköz a vállalat iránti lojalitás erősítésére, továbbá alkalmat biztosít, hogy a munkatársak családi szinten is erősítsék kötődéseiket egymáshoz.
A vállalat tevékenységéhez, céljaihoz, arculatához illeszkedő, művészeti, szórakoztató, gasztro- és sportprogramok széles kínálatával érjük el, hogy a családos, egyedülálló és családalapítás előtt kollégák egyaránt élményekkel feltöltődve emlékezzenek az eseményre.

Kiemelt vállalati rendezvények

Nemzetközi céges programok, jubiliumi rendezvények, évzáró és karácsonyi party megvalósítását vállaljuk teljeskörűen.