Tanácsadási területeink

Szervezetek hatékonyságának fokozása komplex projektekkel

Működésfejlesztés

Működési rendszerek kialakítása, átalakítása, hatékonyságának fejlesztése. Gyártó és szolgáltató vállalatok, nonprofit szervezetek részére a tervezéstől a folyamatos fejlesztésig. Intergrált látásmóddal, a szervezeti kultúrának és a környzeti lehetőségeknek megfelelően.

Agilitás

Agilis működési bevezetése, kultruális váltás és működési modellek megváltoztatása, agile coach és / vagy tanácsadói szerepben. Agilis folyamatok, agilitás bevezetése gyártás, szolgáltatás, HR, projektmenedzsment területeken.

Stratégia

Szervezeti és vállalati stratégia rendszerek kialakítása és stratégiai alapú működés bevezetése. Részstratégiák kialakítása és bevezetése HR, értékesítés, szolgáltatás, gyártás és logisztikai területeken. Stratégiai célok, keretek és változtatások, programok és akciók.

Szervezetfejlesztés

Szervezeti kultúraváltás, szervezeti reziliencia fejlesztése, belső kommunikációs rendszerek fejlesztése, szervezeti kreativitás fejlesztése, értékelési és motivációs rendszerek fejlesztése, képzési rendszerek és megoldások, együttmóködés hatékonysága fókuszokkal.

Változásmenedzsment

Változások lehetőségének vizsgálata hatáselemzésekkel és auditokkal. A változások megtervezése a szervezet munkatársainak bevonásával, integrált megközelítéssel, professzionális belső kommunikációval. A változások bevezetése, majd visszamérés, megerősítés.

Folyamatfejlesztés

Szabványosított működési rendszerek bevezetése (ISO 9000, 14000, 22000, 27000, 28000 szabványcsaládok, IATF 16949)
Adatvédelmi megfelelés GDPR

Marketing tanácsadás

Cég- és termékarculat kidolgozása, értékesítést támogató szakmai anyagok összeállítása, hirdetési anyagok készítése, rendezvények szervezése, teljes körű online marketing kialakítása, megvalósítása, CSR programok kidolgozása, levezetése, weboldalak készítése.