Tevékenységi területeink

Énidő-Zóna programok

Az Énidő-Zóna programsorozat a feltöltődést, az énidő elérését segíti.

Számos vállalati cél megvalósításában nyújt hatékony támogatást. 

Alkalmazható HR eszközként illetve csapatépítő eszközként egyaránt az alábbi szempontok mentén: work-life balance megteremtése, lojalitás erősítése, employer branding eszköz, csapatépítő eszköz, hozzájárul a munka hatékonyságának növeléséhez, jutalmazás új eszköze.

Professzionális megközelítést és szolgáltatást biztosítunk, teljeskörűen vállaljuk a programok megvalósítását, a jelentkezések kezelését, és a résztvevők tájékoztatását.

marketing tanácsadás

Világszinten jelenleg a lakosság kb. 50%-nak van internet elérése, és  ez az arány 2021 több mint 90% lesz. 

Az internetezők azonnali választ keresnek kérdéseikre, azonnali megoldást keresnek problémáikra, amihez csupán egy mobiltelefonra van szükségük. 

Egyetlen piaci szereplő sem engedheti meg magának, hogy ne legyen jelen a digitális térben, függetlenül attól, milyen területen, iparágban tevékenykedik. Tegye meg az első lépést, rendelje meg weboldalát! 

Vállaljuk KKV online jelenlétének kiépítését, weboldalak készítését illetve optimalizálását, organikus keresések eredményességének javítását, google ads kampányok kidolgozását, eredményességének növelését, javítását.

Weboldalkészítés

Reszponzív, wordpress alapú, keresőbarát weboldalakat készítünk. 

A honlapkészítés egy összetett folyamat, máshogy közelíti meg a megrendelő, a felhasználó és az oldal fejlesztője. Éppen ezért, mi nem kész szöveget várunk megrendelőinktől, hanem többszöri egyeztetéseket követően alakítjuk ki azt a designt és szöveges tartalmat, ami maximálisan megfelel az elvárásoknak. 

Közös munkánk eredménye ez olyan weboldal, ami bemutatja a céget,  tevékenységét, piaci előnyeit, és segíti őt piaci lehetőségeinek és növekedési potenciáljának megvalósításában.  

Close Menu